Over ons

Gebouw

Uw specialist in dak-, gevel- en rioleringstoepassingen

Al meer dan 70 jaar staat Thoen bekend als bouwhandel gespecialiseerd in dak-, gevel- en rioleringstoepassingen. Met een focus op maatwerk en persoonlijke service. 
Met meer dan 8000 m2 opslagcapaciteit hebben wij de meeste producten altijd op voorraad voor afhaling of levering op de werf.

Thoen toen

Als familieonderneming spitst Thoen zich al drie generaties toe op het verwerken en verdelen van bouwmaterialen. Wat begon als een lokale handelaar in hanggoten en huishoudartikelen groeide gestaag uit tot een pionier in pvc-toepassingen. In de loop der jaren heroriënteerden en differentieerden wij ons productengamma. Van rioleringsbuizen tot isolatie en materialen voor dakbedekking en gevelbekleding: Thoen levert oplossingen van het laagste tot het hoogste bouwniveau.

Energie voor het milieu

Als moderne bouwonderneming stemmen wij het assortiment voortdurend af op de eisen van de markt. Niet alleen omwille van de verstrengde EPB-normen, maar ook omdat het onze plicht is het milieu een hand toe te steken, denken wij graag in energiezuinige termen. Van specifieke verlichting tot recuperatiekarton als verpakkingsmateriaal: ons milieubewustzijn vertaalt zich niet alleen in het productengamma, maar merk je ook aan de manier waarop wij ons bedrijf presenteren. In 2010 werd Thoen gelauwerd als Energiekampioen voor onze groene manier van produceren en handelen.

Opleidingen

Regelmatig kan u opleidingen en infosessies volgen in ons opleidingscentrum. Met deze dienstverlening willen wij u helpen om de theorie en praktijk van nieuwe toepassingen onder de knie te krijgen. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om op bepaalde vaardigheden dieper in te gaan bij onze leveranciers.
 

Afbeelding
Thoen
Afbeelding
Thoen
Afbeelding
Thoen